Site is vervangen door onze geheel nieuwe site: www.autocad-cursus dot com 

AutoCAD basiscursus 2014 AutoCAD opleiding 2014 training (bij TopCoach) maakt van iedereen tovenaars met AutoCAD  

Wanneer kan ik beginnen met een dag basiscursus AutoCAD in Rotterdam - Den Haag - Zoetermeer - Heerenveen ?

Wanneer kan ik beginnen met een avond cursus AutoCAD in Amsterdam - Utrecht - Heerenveen ?


Het te verwachten resultaat van de basiscursus / opleiding AutoCAD: 
Na het volgen van de basiscursus is de cursist in staat om zelfstandig een tekening op te zetten, met AutoCAD te tekenen en tekeningen te wijzigen en te printen.

Met de uitstekende door TopCoach zelf in begrijpelijk NEDERLANDS geschreven lesmap met volledige TopCoach les- en oefenstof zoals in de basiscursus AutoCAD gegeven wordt en de huiswerkoefeningen, kan de cursist thuis en/of op het werk de cursus lesstof geheel nakijken, de opgedane CAD kennis onderhouden en verder uitbouwen.  

Gastenboek: Leest u vooral even tussendoor de gezouten en ongezouten commentaren van vroegere AutoCAD cursisten van TopCoach; de testimonials; 
Click op

Intensity leermethode
De cursist volgt de uitleg van de trainer; ZIET met eigen ogen op het projectiescherm wat de AutoCAD trainer in de opleiding bedoelt; hij wijst aan en doet de oefeningen voor, met de uitleg hoe het werkt en vertelt wat de cursist doen moet. 
De cursist verricht daarna zelf achter de laptop de handelingen die de AutoCAD trainer aangeeft, de opleider stuurt (indien nodig) de cursisten in de basiscursus direct bij. 
Met de effectieve 'intensity' leermethode met 'hands on'; dus meteen meedoen wat de coach voordoet, leert de cursist bij TopCoach al zelf doende de AutoCAD theorie en handelingen direct zelf toe te passen.
Door de directe volle aandacht, en persoonlijk controle van de AutoCAD trainer en de kleine groep per cursus, is het altijd voor iedereen 'samen uit samen thuis'... No Problem! Makkelijk AutoCAD leren, daar zorgt TopCoach AutoCAD opleiding in Den Haag voor.

de uitgebreide basis opleiding AutoCAD (LT) 4 dagen in Den Haag-Zoetermeer

3D cursus

De scholingskosten zijn voor zelfstandigen en werkgevers voor 100% fiscaal aftrekbaar, zie Scholingsaftrek AutoCAD

EERST de CAD uit de boom kijken? spreek de gratis en vrijblijvende proefles af ...mail voor een afspraak ! 

AutoCAD 2014 Cursus lokatie's:

DEN HAAG basiscursus in de trainingsruimte van Stchting Haagbouw - IJzerwerf 17,  2544 EP  Den Haag  

ROTTERDAM basiscursus in de trainingsruimte van Hotel NH Capelle - Barbizonlaan 2,  2908  MA  Capelle aan de IJssel

BODEGRAVEN basiscursus in de trainingsruimte van Tulip -AC hotel-rest. Bodegraven - Goudseweg 32,  2411 HL  Bodegraven,  aan de A12 tussen Den Haag en Utrecht, 
Routebeschrijving  

ZOETERMEER  basiscursus in de trainingsruimte van Golden Tulip Zoetermeer - Kinderen van Versteegplein 18, 2713 HB  Zoetermeer

AutoCAD basiscursus,  ook voor de blanco beginner, met b.v. eerst een twee dagdelen computer / Windows cursus, zie: AutoCAD special , maar ook voor specialistisch CAD maatwerk voor de geoefende AutoCAD tekenaar, die voor het bedrijf het beheer over de AutoCAD tekeningen heeft en onderleggers (templates), etiket met logo en een standaard AutoCAD bedrijfs-tekenstijl moet ontwikkelen, zie: AutoCAD vervolg gevorderden 

basiscursus tijden AutoCAD cursus AutoCAD LT 2014
avondtijden:  18.30 - 21.45 uur  overdag 10.00 tot 13.00 - gratis lunch - 13.30 tot 17.00 uur 

 All right reserved  TopCoach 1996-2015