Info over TopCoach - AutoCAD 2015 cursus training opleiding


TopCoach heeft een nieuwe site, zie:  www.autcad-cursus.com voor de meest recente info betreffende de basiscursus  

Wil je telefonisch contact, bel 06 10 20 00 01 of mail even je telefoonnummer waar je 's middags het best te bereiken bent.

Wil info; Wil je inschrijven ?  mail naam, telefoonnr, welke basiscursus, welke startdatum en de evt. vragen en je krijgt een offerte op de mail die ondertekend moet worden teruggemaild of gefaxt, dan krijg je een bevestiging van de AutoCAD cursus met een factuur en vlak voor het begin van de cursus nog even een reminder met routebechrijving.

Sinds 1996 is TopCoach - AutoCAD Training Center bezig met scholing in AutoCAD, eerst alleen in Bilthoven, nu in Hoofddorp, Amsterdam, Bodegraven ( tussen Den Haag en Utrecht ), Utrecht, Heerenveen.  

Ed heeft voor 1996 gewerkt als zelfstandig bouwkundige in de interieurarchitectuur en in de bouwsector, heeft daar heel veel tekenervaring met AutoCAD opgedaan. De trainersopleidingen in AutoCAD, Avatar (zelfbewustheidtrainingen) en de Inspiration trainingen hebben een solide didactische ondergrond gelegd, de trainerscapaciteiten zijn extra uitgebouwd door het geven van reïntegratie AutoCAD opleidingen, waar ook de "soms minder  makkelijk" te scholen cursisten het AutoCAD van TopCoach geleerd hebben. 

TopCoach zegt niet voor niets: Bij TopCoach leert Niemand het Niet.

Alle basiscursussen en opleidingen overdag en s'avonds worden gegeven door TopCoach Ed zelf; s'avonds in Bodegraven draait soms Kees als assistent met de avondcursus mee. TopCoach geeft alléén cursus in AutoCAD en niet in andere 2D pakketten. Een belangrijk gegeven dat de cursist ten goede komt. 

De lesstof van de basiscursus is van A tot Z door TopCoach zelf geschreven in begrijpelijk Nederlands. Dat maakt de lesstof en de cursus goed toegankelijk voor een ieder. De lesstof map is uitgegroeid tot een zeer volle map waarin je zelf later makkelijk nog eens iets kunt nakijken. 

Met ervaring, expertise; de volle inzet, gedrevenheid en de belofte dat je het bij TopCoach echt leert, heeft TopCoach reeds vele cursisten goed AutoCAD geleerd. Én tot volle tevredenheid van die cursisten, velen hebben hun waardering voor de cursus en de trainer TopCoach Ed uitgesproken op het gastenboek van deze site. click op onderstaande link:

TopCoach - AutoCAD Training Center maakt gebruik voor de basiscursussen van meerdere trainingsruimtes in Nederland met faciliteiten zoals restaurant voor de (gratis) lunch e.d. van het Tulip hotel -AC restaurant in Bodegraven; goed bereikbaar, niet ver van Utrecht aan de A12, tussen Utrecht en Den Haag,  of Hotel de Biltsche Hoek in de Bilt , vlak tegen Utrecht aan, of van de trainingsruimte bij MacroCAD in Amsterdam; of EDU bouw in Hoofddorp; of Hajé Hotel in Heerenveen, waar de cursussen met volle aandacht en TOP expertise verzorgd worden.

Maximum snelheden, aantallen en efficiëntie: 

de famous TopCoach kan het óók u leren, no problemo.


Bodegraven

Adres van de trainingsruimte voor de basiscursus in Bodegraven:  Tulip Inn - AC restaurant,  Bodegraven; Goudseweg 32,   2411 HL  Bodegraven.
Langs de A12 tussen Utrecht en Den Haag aan de afslag Bodegraven, einde van de vernieuwde N11.

vanaf afslag Bodegraven: volg de bordjes hotel / restaurant

 
Grotere kaart weergeven 


Amsterdam

Adres van de trainingsruimte voor de basiscursus in Amsterdam:  In de trainingsruimte van MacroCad,  Duivendrechtsekade 82 - 1096 AJ  Amsterdam, vlak bij de ringweg A10, maar ook de A2 en A9 zijn vlakbij, evenals metrostation Spaklerweg en metrostation Van der Made, NS Station Diemen_Zuid is ca. 13 minuten lopen. 

zeer makkelijk bereikbaar met openbaar vervoer
voor informatie vertrek-aankomsttijden: bel 0900-9292

 

Grotere kaart weergeven 


Utrecht - de Bilt

Adres van de basiscursus trainingsruimte in Utrecht - de Bilt:  Hotel De Biltsche Hoek ( van de Valk ),  De Holle Bilt 1, 3732 HM, de Bilt

 
Grotere kaart weergeven  

A27 vanuit Hilversum:
afslag nr. 30, vervolgens slaat u linksaf en gaat u onder de viaduct door. Bij de stoplichten slaat u rechtsaf,  De Bilt in. U rijdt door tot aan de T-splitsing,  daar slaat u linksaf. Bij de stoplichten steekt u over en rijdt u de doodlopende weg in. Dit is De Holle Bilt. Aan het einde van deze weg ligt aan uw rechterhand Hotel De Biltsche Hoek.

A27 vanuit 's Hertogenbosch/A28:
afslag De Bilt/Uithof richting De Bilt.
In De Bilt direkt na het passeren van het plaatsnaambord “De  Bilt”, gaat u de eerste weg rechtsaf, deze straat heet De Holle Bilt.
Iets verder aan de Holle Bilt ligt “Hotel De Biltsche Hoek” aan de rechterkant van de weg.


Hoofddorp

Adres van de trainingsruimte in Hoofddorp:  in trainingsruimte van Edubouw, Hoofdweg 868, 2132 MC  Hoofddorp  Routebeschrijving  


Grotere kaart weergeven


Heerenveen

Adres van de trainingsruimte in Heerenveen:  Hajé Hotel Heerenveen, Rijksweg A7 - Schans 65, voorheen rotonde Heerenveen 8441 AC  Heerenveen

 

 

Grotere kaart weergeven  

Adres van vestiging van TopCoach - AutoCAD Training Center:
Violierweg 4,  1121 XP  Landsmeer,  tel 06 10 20 00 01, fax 0847 123 901

Kamer van Koophandel / handelsregister 30111968

Algemene voorwaarden van TopCoach - AutoCAD Training Center

Wil je telefonisch contact, bel Ed op 06 10 20 00 01 of mail even je telefoonnummer waar je 's middags het best te bereiken bent.

Go for the Top, go for TopCoach

 All right reserved  TopCoach 1996-2015 ©